;
}

Carwash Brecht

CARWASH BRECHT biedt u de mogelijkheid om met de Self Carwash op een gebruiksvriendelijke manier uw auto, bestelwagen, motor, caravan of fiets te reinigen. Wij bieden u een professionele installatie en milieuvriendelijke wasproducten.

Uw bestelwagen (max. 2,65m hoogte) of wagen kan u automatisch wassen dankzij een moderne Roll-Over Carwash. Deze volgt zorgvuldig de contouren van uw wagen bij het wassen en het drogen. De velgen worden behandeld met velgenreiniger en nadien gereinigd met borstel en hogedruk.

U kiest uit 3 wasprogramma’s die u eenvoudig activeert via bancontact of een waspas.

;

Self Carwash

Met onze self-carwash kan je ervoor zorgen dat uw wagen, caravan, mobilhome, motor, fiets, enz. blinkt als nooit tevoren. De 7 wasprogramma's helpen je een perfect was resultaat te bekomen. Bovendien gebruikt het wasprogramma 'VOORWAS' warm water om het vuil zeer zorgvuldig los te weken. Een schuimborstel, voorzien van lange en zachte haren, zal in combinatie met voldoende schuim al het hardnekkige vuil wegspoelen. Afspuiten kan met hogedruk lans waarna je een beschermende waxlaag kan aanbrengen met het HOTWAX wasprogramma. Ook hier wordt gebruik gemaakt van warm water dat ervoor zorgt dat de wax perfect hecht.

Afdrogen hoeft niet meer, de wagen zal vlekvrij opdrogen dankzij osmoze water.

Mattenwasser en krachtige stofzuigers

Krachtige stofzuigers zijn ideaal om de binnenkant van je wagen proper te maken, de smalle zuigmond zorgt ervoor dat je ook goed tussen de autozetels kan reinigen. De mattenwasser levert een uitmuntend resultaat, je automatten zijn weer als nieuw. Zowel stoffen als rubberen matten kan je in ons toestel reinigen.

Roll-over carwash: 3 wasprogramma's

Met behulp van 10 hogedruklanzen zorgt de voorwas dat het eerste vuil van uw wagen of bestelwagen (max. hoogte 2,65m) wordt verwijderd. De krasvrije borstels leveren een mooi wasresultaat dankzij zijdelingse knikborstels die de vorm van uw wagen volgen. De velgen worden behandeld met velgenreiniger en nadien gereinigd met hogedruk & borstel.

3 wasprogramma’s:

  • Basis
  • VIP (inclusief hogedruk)
  • Bestelwagen

Betaal digitaal

Onze carwash werkt 100% digitaal

  • een wassing bij onze roll-over carwash kan je starten vanaf onze betaal automaat
  • de self-carwash maakt gebruik van jetons
  • uw prepaid-klantenkaart is eenvoudig te herladen

Bij elke betaaltransactie aan onze betaal automaat zal deze een BTW-ticket bezorgen.

Met de WASPAS heb je controle!

Heb je een bedrijf en wens je de medewerkers gebruik te laten maken van onze carwash? Wij bieden de ideale oplossing!

Optie 1; Je bepaald het prepaid wastegoed en de identiteit dat je wenst toe te kennen aan de WASPAS (naam, nummerplaat, afdeling, ...), wij leveren je de waspas(sen).

Er is een optie mogelijk waarbij een maandelijks verbruiksrapport je informeert over je waspas verbruiken.

Optie 2; Je wenst een abonnement, dan ontvang je maandelijks een factuur met gedetailleerde verbruiken van je waspassen. We kunnen een WASPAS identificeren per wagen, op naam van de gebruiker, per afdeling, ... 

Optie 3; Wil je iemand een cadeau doen? Een WASPAS is een zeer goed idee, je kan bij onze gebuur (garage Felix) GRATIS een waspas afhalen en deze aansluitend aan onze carwash-betaalautomaat op laden met het gewenste cadeau-bedrag!

Elke waspas-transactie genereerd een ticket met vermelding van het gebruikte product en het waspas saldo.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@carwashbrecht.be

Live beelden

Contact

Stuur een bericht