• Tweedehandsweekend Herentals 15 en 16 juni
  Tweedehandsweekend Herentals 15 en 16 juni
  Ontdek meer dan 200 tweedehands- en demowagens tijdens ons tweedehandsweekend te Herentals op 15 en 16 juni!
 • Pay & Go en stock snel leverbaar
  Pay & Go en stock snel leverbaar
  Vind nu uw nieuwe wagen in onze stock!
 • Peugeot E-3008 vanaf nu in de showroom!
  Peugeot E-3008 vanaf nu in de showroom!
  Ontdek nu onze nieuwe sensationele SUV van de nieuwste generatie in onze showroom(s). Maak nu een afspraak met één van onze verkopers of vraag een offerte aan!

Peugeot garages Van Gansen & Lavrijsen

Peugeot garage in de buurt

Peugeot garage in de buurt

Op zoek naar een nieuwe auto of tweedehandswagen bij een Peugeot garage in jouw buurt? Onze Peugeot garages zijn hét antwoord in je zoektocht naar een Peugeot die volledig aan je wensen voldoet. Dankzij een ruim aanbod nieuwe voertuigen, stockwagens en tweedehandswagens zit er altijd iets voor je bij. En daarom nodigen we je uit om eens langs te komen in een van onze Peugeot dealers in Herentals, Ekeren en Antwerpen.

Peugeot garage in de buurt

Reparatie en onderhoud in onze Peugeot garages

In onze Peugeot dealers ben je ook van harte welkom voor onderhoud en herstel van je auto. Heeft je Peugeot een periodieke onderhoudsbeurt nodig? Ons team zorgt ervoor dat je wagen zorgvuldig wordt nagekeken en onderhouden. Bovendien komen we ook in actie zodra er schade is ontstaan aan je wagen, om welke reden dan ook. Kortom: ook voor herstel en onderhoud doe je een beroep op de professionals van onze carrosserie en werkplaats.

Felix Groep

 

Peugeot garage in de buurt

Nieuwe wagens, stockwagens en tweedehandswagens

Onze Peugeot garages zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands Peugeots. Met een ruim aanbod Peugeot wagens bieden we voor iedereen wat wils. Informeer bijvoorbeeld eens naar onze stockwagens, ze zijn voordeliger dan een nieuwe wagen van Peugeot, maar hebben nog geen kilometers op de teller of gebruikssporen. En maak je over je huidige auto geen zorgen, want bij ons profiteer je van een aantrekkelijke overname service. We nemen je wagen graag over en uiteraard doen we dat tegen de beste condities.

Peugeot garage in de buurt

Kom langs bij onze Peugeot garage in jouw buurt

Ben je op zoek naar een Peugeot garage in de regio waar je woont of werkt? Onze Peugeot garages hebben meerdere vestigingen voor de aankoop, het onderhoud of herstel van een Peugeot. Kom gerust langs bij onze Peugeot dealers in Antwerpen, Ekeren of Herentals. Bel voor een afspraak of stel je vraag aan een van onze specialisten.

Vestigingen

Herentals

Peugeot Lavrijsen

Ekeren

Peugeot Van Gansen

Antwerpen

Peugeot Van Gansen

Brecht

Peugeot Van Dongen en Gema