• De nieuwe Citroën ë-C3
    De nieuwe Citroën ë-C3
    Vergeet alles wat je al wist over elektrische wagens, de favoriete en karaktervolle stadswagen van de Belgen is nu ook 100% elektrisch. Ontdek live de gloednieuwe Citroën ë-C3 op 20 januari bij Felix Brecht!

Roadshow ë-C3

De nieuwe Citroen e-c3 “live” bij Felix Brecht!

Wij zijn verheugd jou te mogen verwelkomen op zaterdag 20 januari om exclusief de nieuwe ë-C3 te ontdekken! Citroën organiseert een unieke roadshow met deze iconische elektrische stadswagen en bezoekt onze vestiging te Felix Brecht. Graag nodigen wij jou uit om er als eerste bij te zijn!

Er zijn momenteel slechts 4 exemplaren beschikbaar van deze karaktervolle stadswagen in Europa. Profiteer bovendien als één van de allereerste van exclusieve pre-order aanbiedingen.

De Nieuwe ë-C3 vindt elektrische mobiliteit opnieuw uit: compact, van Europese makelij, betaalbaar voor iedereen en vooral zonder compromissen op het gebied van design, comfort en uitrusting!

 

Locatie: Heiken 66, 2960 Brecht

Datum: 20 januari 2023

Tijd: 9u00 t.e.m. 18u00

 

Wil jij als eerste de nieuwe Citroën ë-C3 bewonderen?

Leg dan hier jouw afspraak vast. Onze verkopers staan al klaar om jullie te informeren over de favoriete en 100% elektrische stadswagen van de Belgen!