aangepaste dienstverlening ter beperking van het coronavirus

Beste klant, Beste relatie,

 

Momenteel maakt ons land en de rest van de wereld een ernstige gezondheidscrisis mee.

Felix groep stelt de gezondheid van zijn werknemers, klanten en leveranciers voorop.

 

Om onze bijdrage te doen in de algemene bestrijding van deze pandemie komen wij met een aantal dringende maatregelen voor onze garages Felix Brecht, Felix Herentals, Lavrijsen Herentals, Van Gansen Ekeren, Van Gansen Noorderlaan & Meyvis Ekeren.

 

Op 17/3/2020 om 18u sluiten onze showrooms voor een periode van ruim 4 weken en zullen dus ten vroegste terug openen op 20 april.

 

Ons verkoopteam zal U persoonlijk informeren over het verloop en de levering van uw bestelde wagen. Wij benadrukken dat wij ook tijdens de sluiting al uw commerciële vragen zullen behandelen. U kan ons contacteren via telefoon, website chat, facebook, of per mail tim@felix.be

 

Ook de werkplaatsen sluiten vanaf 17/03/2020 18u en zullen geen nieuwe afspraak kunnen aannemen voor dezelfde periode. Voertuigen die actueel in de werkplaats staan zullen zo veel als mogelijk worden afgewerkt .Ons naverkoopteam zal U persoonlijk informeren over het verdere verloop en de praktische afspraak om uw wagen terug in ontvangst te nemen.

 

Ook tijdens de sluiting blijven onze diensten telefonisch bereikbaar gedurende de normale openingsuren.

 

Wij laten onze klanten niet in de steek . Wie niet mobiel meer is ten gevolge van panne of ongeval kan zijn wagen laten afslepen of binnenbrengen op onze vestiging in Ekeren (Leugenberg 105).

 

Dit kan enkel op afspraak na een telefonische contact name op het nummer van uw garage of per mail ben@felix.be

Er zal U de mogelijkheid worden geboden om een huurwagen te nemen in afwachting van de herstelling van uw voertuig.

 

Wij danken alvast voor het begrip en wensen U en uw familie veel sterkte in deze moeilijke periode 

 

Ben & Tim Quirijnen

Bedrijfsleiders Felix groep