aangepaste dienstverlening ter beperking van het coronavirus

Beste klant, Beste relatie,

Felix groep stelt de gezondheid van zijn werknemers, klanten en leveranciers voorop. Daarom nemen we enkele belangrijke maatregelen voor onze garages Felix Brecht, Felix Herentals, Lavrijsen Herentals, Van Gansen Ekeren, Van Gansen Noorderlaan & Meyvis Ekeren.

Onze showrooms zijn terug open!

Om een maximale veiligheid te garanderen zal een bezoek aan onze showroom verzoeken we u vriendelijk een afspraak te maken.

U kan ons uiteraard altijd contacteren via telefoon, website chat, de contactformulieren op de website of per mail [email protected].

Bovendien kan u ook een afspraak maken voor een videocall met een verkoper. Boek nu uw afspraak via https://groep.felix.be/afspraak-videocall/

Onze werkplaats & carrosserie zijn terug opgestart. U kan een afspraak maken voor alle werken.

Voorlopig dient u volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

- Gelieve eerst een afspraak te maken voor u langskomt.

- We kunnen voorlopig slechts een beperkt aantal wachtende klanten toelaten. Er zal U de mogelijkheid worden geboden om een huurwagen of gratis fiets te nemen in afwachting van de herstelling van uw voertuig.

- Gelieve voor het binnen brengen en ophalen van de wagen alleen onze gebouwen te betreden.

- Gelieve de instructies in het gebouw, nauwgezet te volgen.

Tijdens de "herstart" zijn onze teams niet volledig. Mogelijk zijn we tijdens piek momenten telefonisch moeilijk bereikbaar. Om een afspraak te maken gebruikt u best het formulier op onze website.

 

Wij danken alvast voor het begrip en hopen u spoedig opnieuw te mogen verwelkomen.

Ben & Tim Quirijnen

Bedrijfsleiders Felix groep