Kia garages Van Gansen

Kia garage in de buurt

Kia garage in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen van Kia bij een Kia garage in de buurt? Bij onze Kia dealers hebben wij een ruim assortiment beschikbaar van nieuwe, tweedehands of stockwagens van Kia. Ook voor onderhoud en herstelling zijn wij een betrouwbaar adres net als voor de overname van je wagen. In ons familiebedrijf staat service centraal en wij helpen je graag verder in onze Kia garage in Antwerpen of Ekeren.

Kia garage in de buurt

Onderhoud en herstellingen

Om de levensduur van je auto te verlengen en in een optimale conditie te houden, is het belangrijk om je wagen te onderhouden. In onze Kia garages werken specialisten die het onderhoud verzorgen en herstellingen uitvoeren. Het is altijd vervelend als je wagen kapot gaat, maar onze Kia garages helpen je snel weer op weg. Maak eenvoudig online een afspraak bij onze Kia dealers in Antwerpen of Ekeren om je wagen te onderhouden of te herstellen. Is er sprake van een schadegeval en wil je weten hoeveel het repareren van je wagen kost? Je kan bij onze carrosserie terecht voor schade aangifte met offerte aanvraag. Is de schade verzekerd? Dan maak je gebruik van de checkbox ‘Schade is verzekerd’ en zijn er nog enkele gegevens van je nodig voor je weer de baan op kan.

Felix Groep

 

Kia garage in de buurt

Volledig gamma Kia wagens bij Kia garage Van Gansen

In onze Kia dealers voorzien we je graag van de beschikbare toonzaalmodellen of maak gebruik van de optie om je nieuwe wagen geheel naar wens te configureren. Onze Kia garages in Ekeren of Antwerpen hebben diverse Kia wagens op voorraad. De Kia stockwagens zijn direct beschikbaar net als het aanbod van Kia tweedehandswagens. Wil je een auto inruilen of laten overnemen dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Via onze online overname tool krijg je een inschatting van de waarde van je wagen en ontvang je nadien van ons een concreet bod. Voordat je een nieuwe, tweedehands of stockwagen koopt bij onze Kia dealer wil je natuurlijk ervaren hoe de auto rijdt. Daarom krijg je bij ons de gelegenheid om direct online een testrit te boeken of eerst naar onze showroom te komen om onze Kia wagens persoonlijk te komen ontdekken.

Kia garage in de buurt

Service staat centraal bij onze Kia dealers

Bij onze Kia garages in Antwerpen of Ekeren staan vanaf het begin service centraal. Wij hebben een sterk team en investeren in medewerkers om altijd de beste service en kwaliteit te blijven bieden. Dat service bij ons centraal staat, merk je onder meer aan de ruime openingsuren en onze flexibele instelling. Wij zijn altijd beschikbaar en bereikbaar voor onze klanten. Je ervaart al vanaf het eerste contact met onze Kia garages de klantgerichte en persoonlijke service. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Vestigingen

Antwerpen

Kia Van Gansen

Ekeren

Kia Van Gansen