• Nieuwe Kia EV9
    Nieuwe Kia EV9
    Kom en boek jouw testrit met de nieuwe EV9. Ontdek de 100% elektrische EV9 en open een wereld van mogelijkheden!

KIA EV9

De volledig elektrische Kia EV9.

Design

Een stap naar duurzame mobiliteit! In de nieuwe Kia EV9 vind je het beste van twee werelden. Een stoere terreinwagen met een krachtige uitstraling. En een wendbare elektrische auto die zich perfect leent voor de stad. De EV9 put inspiratie uit de natuur en de moderniteit en trekt de aandacht met een gedurfde geometrie en futuristische lijnen. Vanuit elk aanzicht dragen opvallende designkenmerken bij aan zijn unieke karakter en zijn zelfverzekerde uitstraling. Op de weg en daarbuiten.

Opladen & rijbereik

Jouw gebruiksgemak is een prioriteit in de nieuwe Kia EV9. Dat betekent supersnel, probleemloos opladen om in nauwelijks 15 minuten tot 239 kilometer te recupereren, zowel thuis of aan een openbaar station. Dankzij de hoogspanningsbatterij met grote capaciteit heb je altijd voldoende stroom. En met het indrukwekkende rijbereik geraak je zo ver als de weg – en je verbeelding – reikt.

Duurzaamheid

Naarmate we evolueren naar een duurzamere, meer verantwoorde mobiliteit, maken we grote en kleine keuzes om ons te onderscheiden. Bij de EV9 staat duurzaamheid voorop, met zorgvuldig en bewust gekozen materialen voor het interieur. Deze geüpcyclede en plantaardige materialen respecteren de natuur en verminderen de milieu-impact. Bovendien dragen ze bij tot het comfort en de stijl van het ranke interieur.

Intuïtieve veiligheidsfuncties

Wat een geruststelling om te weten dat er goed voor jou en je passagiers wordt gezorgd! Dat risico's worden beperkt en dat alle voorzorgsmaatregelen worden toegepast. De nieuwe Kia EV9 gebruikt geavanceerde en intuïtieve veiligheidsfuncties om autonoom rijden een stap dichterbij te brengen en om jou en iedereen rondom je auto te beschermen tijdens het rijden en parkeren.

Connectiviteit

De perfecte reis draait om de wetenschap dat je alles hebt wat je nodig hebt, precies waar je het nodig hebt. In de EV9 ontdek je functies die het leven onderweg net zo naadloos en verbonden maken als een druk leven vereist. Grote, duidelijke weergave van alle essentiële informatie. Een geluidssysteem om je onder te dompelen in de audio van je keuze. En genoeg oplaadmogelijkheden om iedereen aan boord tevreden te houden.

Platform

De EV9 is ontworpen om je in elk opzicht verder te brengen. Verwacht je aan langere ritten, meer ruimte en een soepel, uitgebalanceerd rijplezier. De lange wielbasis en vlakke architectuur van het Electric Global Modular Platform (E-GMP) zorgen voor een ruim bemeten interieur en laat alle inzittenden genieten van een echt loungecomfort. Het revolutionaire E-GMP-platform biedt je ook atletische prestaties en een indrukwekkend rijbereik, met een stabiele, stille rijervaring, zelfs bij hoge snelheden.

Aandrijflijnen & uitvoeringen

De EV9 is verkrijgbaar in twee elektrische aandrijflijnvarianten en twee uitrustingsvarianten, zodat je zeker weet dat je de optie kiest die bij jou en je levensstijl past.

 

Ontdek de volledig elektrische Kia EV9