• VAN GANSEN EEN FAMILIEBEDRIJF MET AMBITIE
    VAN GANSEN EEN FAMILIEBEDRIJF MET AMBITIE

Over Ons

Van Gansen: een modern familiebedrijf met traditie. Toen ze in 1966 hun kruidenierswinkel in Ekeren ombouwden tot een garage, legden Fons en Maria Van Gansen de basis voor generaties autopassie. In 1999 richtten hun kinderen een gloednieuwe showroom op aan de Leugenberg in Ekeren en in 2004 nog een tweede vestiging aan de Noorderlaan in Antwerpen. Karel en Sonia Van Gansen investeerden in de toekomst. Zo werd de vestiging in Ekeren in 2016 grondig vernieuwd en uitgebreid.

Sinds 2019 maakt Van Gansen deel uit van Groep Felix. Dankzij de samenwerking met Ben & Tim Quirijnen blijft het bedrijf in familiale handen en werd begin 2020 ook Citroën Garage Meyvis werd geïntegreerd op onze vestiging in Ekeren.

Door die sterke groei is Garage Van Gansen gewapend voor de toekomst en blijven we alle troeven van een familiebedrijf optimaal uitspelen. One-stop-shopping voor drie topmerken, twee vestigingen op een strategische locatie, de expertise van gedreven vakmensen, een vriendelijk en persoonlijk onthaal en een ongeziene service. Kortom, bij Van Gansen hebt u altijd voorrang.