• FAMILIE VAN GANSEN MET AMBITIE
    FAMILIE VAN GANSEN MET AMBITIE

Over Ons

Van Gansen: een modern familiebedrijf met traditie. Toen ze in 1966 hun kruidenierswinkel in Ekeren ombouwden tot een garage, legden Fons en Maria Van Gansen de basis voor generaties autopassie. In 1999 richtten hun kinderen een gloednieuwe showroom op aan de Leugenberg in Ekeren en in 2004 nog een tweede vestiging aan de Noorderlaan in Antwerpen. Ook vandaag blijven Karel en Sonia Van Gansen investeren in de toekomst. Zo is de vestiging in Ekeren ondertussen grondig vernieuwd en enorm uitgebreid.

Dankzij die sterke groei blijft Garage Van Gansen alle troeven van een familiebedrijf optimaal uitspelen, terwijl ze tegelijk meer biedt. One-stop-shopping voor drie topmerken, twee vestigingen op een strategische locatie, de expertise van gedreven vakmensen, een vriendelijk en persoonlijk onthaal en een ongeziene service. Zelfs een levering of bandenwissel aan huis is mogelijk. Kortom, bij Van Gansen hebt u altijd voorrang.

Topmodellen versus Antwerp Giants

Sponsor de Antwerp Giants met KIA en engageer niemand minder dan Kim Engelbosch als ambassadrice, en je weet dat je alleen maar kan scoren! Dat is dan ook exact wat Garage Van Gansen doet.

Een opwindende, altijd even charmante verschijning als Kim, is de perfecte verpersoonlijking van enerzijds de sympathieke sfeer die je bij Garage Van Gansen ervaart en anderzijds de bijzonder aantrekkelijke modellen die we je met KIA aanbieden.Tussen alle aanbiedingen van premium merken, heeft Kim heel bewust voor KIA gekozen. Kim is vaak op de baan en heeft een betrouwbare, comfortabele auto nodig, die bovendien aangenaam en ontspannen rijdt. Als veelgevraagd model kan ze het zich immers niet permitteren om ergens te laat te komen door autopech. Zij en haar KIA zijn twee topmodellen die elkaar echt gevonden hebben!

Maar hoe zit dat dan met de Antwerp Giants? Met Kim trek je de kaart van de sexy look, maar bij die ‘reuzen’ denk je eerder aan pure kracht en onverschrokken, sportieve topprestaties. Dat is toch de perfecte combinatie! De Giants zijn stuk voor stuk gasten die met heel hun hart voor de overwinning gaan. Niet voor het geld, maar voor elkaar, voor de eer en voor de supporters. Daar bouwen de Antwerp Giants op. Alles voor de ploeg, alles voor de jeugd, alles om sportieve dromen uit te doen komen. En daar zetten wij graag onze schouders en ons logo onder. De Giants zijn ook de enige topploeg met zoveel Belgische spelers op het veld. Nationale en internationale ambitie met een lokale verankering, ook daarin vinden we ons met KIA en Garage Van Gansen perfect terug.

Dat zowel Kim als alle Giants even enthousiast zijn over hun KIA omwille van de knappe sportieve lijnen, het comfort, de verras- sende prestaties, de ruimte ook (want vergeet niet dat deze basketters vaak ook letterlijk Giants zijn) — inspireerde Garage Van Gansen tot een unieke fotosessie in de showroom!