• ONS FLEETCENTER
    ONS FLEETCENTER

Fleetcenter

Wanneer u uw wagen als professional gebruikt, klinken termen als efficiëntie en snelheid u als muziek in de oren. Garage Van Gansen staat hiervoor garant en gaat voor fleetklanten nog een stapje verder.

Om u op elk mogelijk moment te kunnen helpen, staan twee gespecialiseerde fleet advisors tot uw dienst. Zij staan u met raad en daad bij en kennen de kleinste details van alle Peugeot-modellen, zowel wagens als bestelwagens.

ALLES OM U FLEXIBEL EN SNEL TE HELPEN

Ook op het vlak van onderhoud stelt Garage Van Gansen alles in het werk om u flexibel en snel te helpen. Enkele voorbeelden?

  • Een flexibele planning zodat het onderhoud van uw wagen gebeurt wanneer u dat het beste past.
  • Een mobiliteitsoplossing. U kunt kiezen voor een vervangwagen, maar ook voor een van onze elektrische fietsen. Ook haal en breng service of taxiservice behoren tot de mogelijkheden.
  • Twee goed bereikbare onderhoudslocaties in het Antwerpse havengebied: aan de Leugenberg (Ekeren) en aan de Noorderlaan (Antwerpen).
  • Rapid Service. Blijft u graag wachten op uw wagen, dan voorzien we speciale tijdslots zodat onmiddellijk aan uw wagen gestart kan worden. Bovendien kan u wachten in onze business-lounge met gratis koffie & internet.
  • We bieden een bandenhotel-service zodat uw bandenwissel van zomer- en winterset vlot kan verlopen.

WEER ALS NIEUW, DAAR DOET U VOORDEEL MEE

Tot slot speelt ook de Weer-als- nieuw Service in op de flexibiliteit die professionals zoeken.

“Bij het einde van het leasingcontract haalt Garage Van Gansen de wagens op. Een professionele poetsdienst reinigt ze en controleert op gebruiksschade. Eventuele schade wordt aan een voordelig tarief hersteld, waarna de wagen aan de leasingmaatschappij wordt terugbezorgd. Zo vermijdt u een vermindering van de restwaarde bij schade.”

Edwin Timperman, verantwoordelijke naverkoop

Wanneer de chauffeur van de wagen wisselt voor het einde van het leasingcontract biedt deze service een volledige technische uitleg bij overname van de wagen.

Ik vind het geweldig om exact te weten wat voor bedrijven er klant zijn , wat ze precies doen en waarvoor ze een wagenpark nodig hebben. Op die manier kunnen wij proactief te werk gaan.

Geert De Bie, verantwoordelijke fleetmarkt

Neem contact op met fleetverantwoordelijke Geert De Bie op 0488 31 35 86 of fleet@felix.be