Kia/Peugeot Garage Van Gansen

Kia of Peugeot garage in de buurt

Kia of Peugeot garage in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen van Kia of Peugeot bij een garage in de buurt? Bij onze Kia & Peugeot dealers hebben wij een ruim assortiment beschikbaar van nieuwe, tweedehands of stockwagens. Ook voor onderhoud en herstelling zijn wij een betrouwbaar adres net als voor de overname van je wagen. In ons familiebedrijf staat service centraal en wij helpen je graag verder in onze garages te Antwerpen en Ekeren.

Kia of Peugeot garage in de buurt

Onderhoud en herstellingen

Om de levensduur van je auto te verlengen en in een optimale conditie te houden, is het belangrijk om je wagen te onderhouden. In onze garages werken specialisten die het onderhoud verzorgen en herstellingen uitvoeren. Het is altijd vervelend als je wagen kapot gaat, maar onze garages helpen je snel weer op weg. Maak eenvoudig online een afspraak bij onze dealers in Antwerpen of Ekeren om je wagen te onderhouden of te herstellen. Is er sprake van een schadegeval en wil je weten hoeveel het repareren van je wagen kost? Je kan bij onze carrosserie terecht voor schade aangifte met offerte aanvraag. Is de schade verzekerd? Dan maak je gebruik van de checkbox ‘Schade is verzekerd’ en zijn er nog enkele gegevens van je nodig voor je weer de baan op kan.

Felix Groep

 

Kia of Peugeot garage in de buurt

Peugeot of Kia bij garage Van Gansen

In onze dealers voorzien we je graag van de beschikbare toonzaalmodellen of maak gebruik van de optie om je nieuwe wagen geheel naar wens te configureren. Onze garages in Ekeren en Antwerpen hebben diverse Kia of Peugeot wagens op voorraad. De stockwagens zijn direct beschikbaar net als het aanbod van tweedehandswagens. Wil je een auto inruilen of laten overnemen dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. Via onze online overname tool krijg je een inschatting van de waarde van je wagen en ontvang je nadien van ons een concreet bod. Voordat je een nieuwe, tweedehands of stockwagen koopt bij onze dealers, willen we je natuurlijk laten ervaren hoe de auto rijdt. Daarom krijg je bij ons de gelegenheid om direct online een testrit te boeken of eerst naar onze showroom te komen om onze Kia of Peugeot wagens persoonlijk te komen ontdekken.

Kia of Peugeot garage in de buurt

Service staat centraal bij Garage Van Gansen

Bij onze garages in Antwerpen of Ekeren staan vanaf het begin service centraal. Wij hebben een sterk team en investeren in medewerkers om altijd de beste service en kwaliteit te blijven bieden. Dat service bij ons centraal staat, merk je onder meer aan de ruime openingsuren en onze flexibele instelling. Wij zijn altijd beschikbaar en bereikbaar voor onze klanten. Je ervaart al vanaf het eerste contact met onze garages de klantgerichte en persoonlijke service. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Vestigingen

Antwerpen

Kia Van Gansen

Antwerpen

Peugeot Van Gansen

Ekeren

Kia Van Gansen

Ekeren

Peugeot Van Gansen

Ekeren

Citroën Van Gansen