• -
    -

Uw fleetpartner voor de toekomst

Kia, Citroën of Peugeot? 
Kies écht de wagen die bij u past!

Drie verschillende merken onder één dak: dat is pas keuzevrijheid! Dankzij ons ruime aanbod aan Kia, Citroën en Peugeot wagens moet u geen compromissen sluiten en kunt u voor een wagen gaan die echt àlles heeft wat u zoekt. Ons complementair aanbod reikt van stadswagens, breaks en bedrijfsvoertuigen tot monovolume modellen en een uitgebreid gamma SUV’s.

Bovendien wordt u zorgvuldig begeleid door één van onze medewerkers. Of het nu gaat over één bestelwagen of een volledig wagenpark, onze experten bouwen altijd verder op uw wensen en behoeften om zo de meest geschikte oplossingen voor te stellen.

 

Met vestigingen in uw buurt...
...en in die van uw werknemers!

Met één aanspreekpunt en een centrale database verloopt de communicatie vlot en efficiënt. Op onze sites in Antwerpen, Ekeren, Brecht en Herentals kunnen uw medewerkers steeds terecht voor de keuze van hun wagen en after-sales. Flexibele openingsuren en continue bereikbaarheid zorgen ervoor dat we op elke situatie snel kunnen inspelen. In geval van nood zijn wij letterlijk dag én nacht bereikbaar.

Op deze website kan je terecht voor meer informatie. Of je kan een afspraak plannen wanneer het voor u het beste uitkomt.

 

We hebben verschillende vestigingen voor:

  • Onderhoud
  • Herstellingen
  • Oplevering
  • Carrosserie

 

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

 

Elektrificatie

Tegen 2026 alle bedrijfswagens elektrisch? Dan bent u maar beter voorbereid! Bij groep Felix is veel expertise en know-how in huis om u bij te staan in de elektrificatie van uw wagenpark. Daarbij gaan we verder dan enkel de wagens: we begeleiden u stap voor stap door alles wat erbij komt kijken, van het fiscale aspect tot laadinfrastructuren. Onze experten verdiepen zich in de wetgeving, zodat u van alle belangrijke updates op de hoogte bent. We zorgen voor een duidelijke uitleg en overlopen samen met u alle voor- en nadelen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers. Speciaal voor u somden we alle voordelen van elektrisch rijden op, u kan ze hier terugvinden. 

 

Gespecialiseerd in lichte vracht

Lichte bestelwagens volledig op maat van uw bedrijf? Dankzij de merken Peugeot & Citroën bieden we u een volledig gamma bestelwagens dat voldoet aan uw verwachtingen. Gaat u voor de compacte Citroën Berlingo of de grote Peugeot Boxer met laadkast en moet die dan elektrisch zijn of niet? Onze experts gidsen u door de mogelijkheden en zetten uw belangen  altijd voorop. Een lichte vrachtwagen op maat is natuurlijk meer dan enkel het juiste model. Wij gaan nog een stapje verder. Ook voor de inrichting, bestickering of volledige ombouwing op maat bieden wij oplossingen aan om van uw bestelwagens ook echt uw bedrijfswagens te maken – volledig in lijn met uw behoeften.

 

 

 

 


Één aanspreekpunt

Als erkend Business Center legt Groep Felix zich al jaren toe op B2B-klanten, gaande van KMO’s tot multinationals en lokale overheden. Naast een dienstenpakket op maat, kunt u rekenen op degelijk advies op financieel en fiscaal vlak. Onze eigen customer-tool biedt bovendien in één oogopslag een overzicht van uw vloot: zo krijgt u meer inzicht en kunt u sneller de juiste beslissingen nemen.

 

Geert De Bie | fleet@felix.be | 0488 31 35 86


 

Onze vestigingen ontdekken?

Ontdek hier waar u onze vestigingen kan terugvinden.